- کد خبر: 7564
- گروه خبری : اسلایدر
- تاریخ انتشار : 2 جولای 2019 5:42
افزایش تولید فولاد ایران پس ازاجرای تحریم
به گزارش آی اس ام نقل از انجمن جهانی آهن و فولاد میزان تولید فولاد ایران افزایش یافته است.
میزان تولید فولاد ایران بر اساس جدیدترین گزارش انجمن جهانی آهن و فولاد و بر اساس آما ارایه شده در پنجمین ماه سال جاری میلادی و به رغم اجرایی شدن تحریم های آمریکا بر صنعت فولاد ایران، رشد ۳٫۸ درصدی را تجربه کرده و به ۲٫۲۳۵ میلیون تن رسیده است. این دحالیست که میزان تولید فولاد ایران در می سال قبل ۲٫۱۵۳ میلیون تنبوده است.
انجمن جهانی آهن و فولاد در این گزارش خود اعلام کرد تولید فولاد ایران در نخستین ماه اجرای تحریم صنعت فولاد ایران توسط آمریکا رشد ۳.۸ درصدی را تجربه کرد و به ۲ میلیون و ۲۳۵ هزار تن رسید.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در اوایل ماه می با صدور یک فرمان اجرایی صنایع فولاد، آهن، مس و آلومینیوم ایران را تحریم کرد. این فرمان که ۸ ماه می صادر شد درآمد صادرات صنایع فلزی ایران را هدف قرار داده است.
در گزارش انجمن جهانی آهن و فولاد به رشد تولید فولاد در ماه های نخست سال جدید میلادی نیز اشاره شده است. این انجمن از رشد ۵٫۵ درصدی تولید فولاد ایران در ۵ ماه نخست سال جاری میلادی خبر داده است.
تولید فولاد جهان در ۵ ماهه نخست سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۵ درصدی داشته و به ۷۶۴ میلیون تن رسیده است.
تولید فولاد ایران که در ۵ ماه نخست سال ۲۰۱۸ بالغ بر ۱۰٫۰۷ میلیون تن گزارش شده بود در ۵ ماه نخست سال جاری میلادی به ۸۱۰٫۶۲۳ میلیون تن افزایش یافته است.
اخبار مرتبط
-
سامانه سوراخ کاری لیزر
-
ساخت دستگاه جوش لیزر فیبری اتوماتیک
-
تامین واکسن اسپوتنیک با همکاری ماده پژوهان سپهر
-
روش نوین استخراج عناصر نادر خاکی از کانسارهای آهن ایران مرکزی
-
روش نوین شرکت دانش بنیان مهندسی ارتعاشات نوآوران پایش در سازهها
-
راه اندازی شبکه اقتصاد دانش بنیان
-
ترامپ در آخرین روزها بازهم تحریم صنعت فولاد ایران
-
معرفی رزم حسینی به عنوان وزیر صمت
-
حمایت سازمان بورس از تشکیل صندوق بازگردانی
-
ایران بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان
-
دکتر سرقینی به عنوان وزیر صمت به مجلس معرفی می شود
-
افتتاح خط تولید سنگ آهن واله در چین
-
احتکار فولاد زیر تیغ سامانه جامع انبارها
-
جلسه فوری ایمیدرو در حمایت از بازار سهام

یک نظر برای “افزایش تولید فولاد ایران پس ازاجرای تحریم”