• کد خبر: 7564
  • گروه خبری : اسلایدر
  • تاریخ انتشار : 2 جولای 2019 5:42

افزایش تولید فولاد ایران پس ازاجرای تحریم

به گزارش آی اس ام نقل از انجمن جهانی آهن و فولاد میزان تولید فولاد ایران افزایش یافته است.

میزان تولید فولاد ایران بر اساس جدیدترین گزارش انجمن جهانی آهن و فولاد و بر اساس آما ارایه شده در پنجمین ماه سال جاری میلادی و به رغم اجرایی شدن تحریم های آمریکا بر صنعت فولاد ایران، رشد ۳٫۸ درصدی را تجربه کرده و به ۲٫۲۳۵ میلیون تن رسیده است. این دحالیست که میزان تولید فولاد ایران در می سال قبل ۲٫۱۵۳ میلیون تنبوده است.

انجمن جهانی آهن و فولاد در این گزارش خود اعلام کرد تولید فولاد ایران در نخستین ماه اجرای تحریم صنعت فولاد ایران توسط آمریکا رشد ۳.۸ درصدی را تجربه کرد و به ۲ میلیون و ۲۳۵ هزار تن رسید.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در اوایل ماه می با صدور یک فرمان اجرایی صنایع فولاد، آهن، مس و آلومینیوم ایران را تحریم کرد. این فرمان که ۸ ماه می صادر شد درآمد صادرات صنایع فلزی ایران را هدف قرار داده است.

در گزارش انجمن جهانی آهن و فولاد به رشد تولید فولاد در ماه های نخست سال جدید میلادی نیز اشاره شده است. این انجمن از رشد ۵٫۵ درصدی تولید فولاد ایران در ۵ ماه نخست سال جاری میلادی خبر داده است.

تولید فولاد جهان در ۵ ماهه نخست سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۵ درصدی داشته و به ۷۶۴ میلیون تن رسیده است.

تولید فولاد ایران که در ۵ ماه نخست سال ۲۰۱۸ بالغ بر ۱۰٫۰۷ میلیون تن گزارش شده بود در ۵ ماه نخست سال جاری میلادی به ۸۱۰٫۶۲۳ میلیون تن افزایش یافته است.

  • اشتراک این خبر در :

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

یک نظر برای “افزایش تولید فولاد ایران پس ازاجرای تحریم”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *