ورود دومین مرحله از تجهیزات کارخانه الکترود گرافیتی اردکان

مدیر عامل شرکت نوین الکترود گرافیتی اردکان گفت: دومین مرحله از تجهیزات این کارخانه از خارج کشور وارد سایت شد.

f34da2b3b36d877793fd0a142a4a15ab L - ورود دومین مرحله از تجهیزات کارخانه الکترود گرافیتی اردکان

به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، ابوالقاسم مختاری اردکانی با بیان این مطلب اظهار داشت: بخشی از تجهیزات کارخانه الکترود گرافیتی اردکان شامل ٢ دستگاه اتوکلاو مربوط به سالن تلقیح که به اخیرا بارگیری شده بود، برای نصب وارد سایت این کارخانه شد.
وی افزود: بخش های دیگر تجهیزات طی ماه های آینده به سایت کارخانه منتقل خواهد شد.

مختاری ابراز امیدواری کرد: با حمایت سهام داران و خرید و ساخت دیگر تجهیزات، یک گام دیگر به سوی خودکفایی صنعت فولاد نزدیک خواهیم شد.

بنا به این گزارش، ظرفیت طرح احداث کارخانه الکترود گرافیتی ۳۰ هزار تن و قابل توسعه تا ۴۵ هزار تن در سال است و با توجه به نیاز فعلی (۴۵ هزار تن)، افتتاح این کارخانه می تواند صنعت فولاد کشور را از واردات این محصول بی‌نیاز کند.

«منبع»

  • اشتراک این خبر در :

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *