- کد خبر: 4805
- گروه خبری : بورس, دستهبندی نشده
- تاریخ انتشار : 3 آوریل 2019 6:24
افزایش قیمت سنگ آهن در پی احتمال کاهش عرضه
به گزارش آی اس ام ، افزایش قیمت سنگ آهن پس از گسترش نگرانی ها در خصوص تصمیم دولت استرالیا در خصوص کاهش عرضه محموله های دریایی به وجود آمد.
با توجه به طوفان اخیر ورونیکا (Veronica) احتمال کاهش تولید سنگ آهن تا مقادیر ۶ الی ۸ میلیون تن وجود دارد که رسیدن به ظرفیت عملیاتی حداقل یک ماه زمان می برد.
صادرات سنگ آهن استرالیا بعد از طوفان اخیر با کاهش قابل ملاحظه ای همراه بوده است. طبق اعلام پلاتس، مجموع صادرات سنگ آهن پنج معدنکار اصلی استرالیا در هفته بعد از طوفان ۵۱ درصد کاهش یافت که به این ترتیب میزان صادرات سنگ آهن استرالیا در ماه اخیر به ۸٫۲۳ میلیون تن رسیده است.
با توجه به احتمال وقوع طوفان دیگر در ساحل شمالی این کشور، اداره هواشناسی استرالیا در مورد وقوع طوفان والاس (Wallace) هشدار داده است و اعلام داشته که ممکن است مسیر آن به سمت غرب استرالیا تغییر یابد.
چین یکی از بزرگترین مصرف کنندگان سنگ آهن استرالیاست که افزایش قیمت سنگ آهن نگرانی چینی ها را نیز به همراه داشته است. علیرغم این سائل فولادسازان و مصرف کنندگان چینی، به خرید محموله های سنگ آهن موجود در بنادر این کشور می پردازند.
اغلب فولادسازان چینی در این ماه دوره تعمیرات کوره بلند خود را به اتمام رسانیده اند و در پی ذخیره سازی سنگ آهن در انبار های خود هستند.
اخبار مرتبط
-
پوشش MCrAlY با لیزر
-
جوشکاری تعمیری فولاد ۹Cr1Mo
-
دستگاه تمیزکاری لیزر
-
فراخوان طرح های فوتونیک و لیزر ۱۴۰۰
-
جوشکاری لیزر فیبری VS روش های مرسوم
-
سامانه سوراخ کاری لیزر
-
ساخت دستگاه جوش لیزر فیبری اتوماتیک
-
تامین واکسن اسپوتنیک با همکاری ماده پژوهان سپهر
-
روش نوین استخراج عناصر نادر خاکی از کانسارهای آهن ایران مرکزی
-
عرضه اولیه پرسپولیس به فرابورس می رود
-
عدم اجرای شیوه نامه قیمت گذاری فولاد
-
مبنای قیمت پایه ورق گرم در بورس کالا؟؟
-
راه اندازی شبکه اقتصاد دانش بنیان
-
آینده روشن صنعت بیمه در بازار سرمایه
