- کد خبر: 1561
- گروه خبری : خبرهای متالورژی, دریچه خبر, دنیای اقتصاد, صنعت و معدن
- تاریخ انتشار : 24 نوامبر 2018 9:21
کاهش تولید محصولات آلومینیوم بدلیل مشکل مواد اولیه
به گزارش آی اس ام ، در صورت عدم تامین مواد اولیه صنعت آلومینیوم در ماه های آینده تولید محصولات آلومینیوم کاهش می یباد.
رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم با توجه به کمبود و مشکلات موجود در تامین مواد اولیه مورد استفاده در صنعت آلومینیوم، در صورت رفع نشدن این مشکل، تولید محصولات آلومینیوم تا ۲۵ درصد کاهش می یابد.
هوشنگ گودرزی با اشاره به رکود تورمی در صنایع محصولات آلومینیوم، افزایش قیمت ها ، کاهش میزان تولید و عدم رونق بازار آلومینیوم را از عوامل وجود رکود تورمی در صنعت آلومینیوم دانست.
مشکلات موجود در تامین ارز و به تبع آن تامین مواد اولیه صنعت آلومینیوم این صنایع را دچار مشکل ساخته است. بانک مرکزی چندی پیش از عدم اختصاص یافتن ارز نیما به صنعت آلومینیوم خبر داد از این رو شرکت های فعال در صنعت آلومینیوم می بایست ارز مورد نیاز خود را از محل صادرات فلزات دیگر تامین نمایند و این تصمیم از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بی تفاوتی رو به رو گردیده است.
با توجه به کاهش تولید شمش آلومینیوم در ماه های اخیر و سایر محصولات آلومینیوم ، پیش بینی می شود با ادامه این روند و عدم تامین مواد اولیه، تولیدان صنایع آلومینیوم تا ۲۵ درصد افت خواهد داشت.
پیمان سپاری ارزی باعث توقف صادرات محصولات آلومینیومی مربوط به صنایع پایین دست شده است، صاردات آلومینیوم به کشور های عراق، افغانستان و پاکستان صورت می گرفت که با توجه به اینکه این کشور ها در حال حاضر قادر به پرداخت ارز نیستند، صادرات آلومینیوم نیز به این کشور ها انجام نمی گردد.
دو ماه پیش صادرات شمش آلومینیوم نیز توقف گردید. گودرزی در پاسخ به نوقف صادرات شمش آلومینیوم افزود : مشکل اصلی صنایع آلومینیوم در ماه های قبل، صادرات مواد خام بوده است از این رو تصمیم به عرضه شمش آلومینیوم در داخل کشور گرفته شد و صادرات شمش آلومینیوم متوقف گردید.
باتوجه به محدودیت های مالی در انتقال ارز ناشی از فروش نفت و گاز، در صورتی که در برابر فروش نفت و گاز، مواد اولیه صنایع بالادستی تامین شود و در نتیجه بستر مناسبی برای صادرات محصولات پایین دستی ایجاد شود. این مساله با رونق صادرات آلومینیوم همراه خواهد بود و مشکل تولید محصولات آلومینیوم را حل خواهد نمود.
مرجع آهن ف فولاد و متالورژی ایران / آی اس ام
اخبار مرتبط
-
پوشش MCrAlY با لیزر
-
دستگاه تمیزکاری لیزر
-
فراخوان طرح های فوتونیک و لیزر ۱۴۰۰
-
جوشکاری لیزر فیبری VS روش های مرسوم
-
تامین واکسن اسپوتنیک با همکاری ماده پژوهان سپهر
-
عرضه اولیه پرسپولیس به فرابورس می رود
-
عدم اجرای شیوه نامه قیمت گذاری فولاد
-
مبنای قیمت پایه ورق گرم در بورس کالا؟؟
-
راه اندازی شبکه اقتصاد دانش بنیان
-
پیش بینی احتمال شروع روند حمایتی بورس
-
رویکرد متفاوت بیمه تعاون در مسیر شاخص شدن
-
تخلف شرکت های تولیدکننده فولاد عرضه اندک
-
قیمت سنگ آهن در بازار جهانی در اوج
-
خبر خوش برای سهام فملی اختصاص ۵۰۰ میلیارد + بیمه
